Shop, Currency & Kits

Shop, Currency & Kits 2.8

No permission to download
Advertisement

Official Game Server Partner

leobud

New member
Messages
16
Likes
0
Points
1
i'm not able to get a blueprint list using the ListInvItems. i run it from the command window but it doesn't write to the ark.log file.
 
Messages
39
Likes
2
Points
8
whatever happened to the update my shop is totally broken we use a mod call stack me more and we had everything out just perfect now no one can sell anything I can't reset the kits and I can't reset the points
 

WETBATMAN

Active member
Plugin Developer
Donators
Messages
160
Likes
45
Points
28
Website
dopeark.com
whatever happened to the update my shop is totally broken we use a mod call stack me more and we had everything out just perfect now no one can sell anything I can't reset the kits and I can't reset the points
when you load a stack mod you change the blueprint path's for selling items, you need to go on the mod page or find the blueprint paths from that mod and use those instead of the default blueprint path's for selling
 
Messages
3
Likes
0
Points
1
when you load a stack mod you change the blueprint path's for selling items, you need to go on the mod page or find the blueprint paths from that mod and use those instead of the default blueprint path's for selling
[ArkShop][info] Blueprint'/Game/Mods/Stack10000_90/Ammo/PrimalItemAmmo'annonBall'hild.PrimalItemAmmo'annonBall'hild'

4 some reason the shop is showing that with inventory list command and when players try to sell an item it says they have 0/10000 yet have multiple stacks of 10k

the bp path i have is: "Blueprint":"Blueprint'/Game/Mods/Stack10000_90/resources/PrimalItemResource_Wood_Child.PrimalItemResource_Wood_Child'"

players are able to buy with the same path with no problem. I don't get what i am doing wrong?
That BP path works fine for players to buy but sell it states they don't have any of the resource 0/10000 .... I would say the plugin is still broken... Does not give the saddles in the kit's either now... This is a regression rather than an update!
 
Messages
39
Likes
2
Points
8
when you load a stack mod you change the blueprint path's for selling items, you need to go on the mod page or find the blueprint paths from that mod and use those instead of the default blueprint path's for selling

I'm guessing that you didn't hear it was working on the old version I already know about the stack mod and and the configs working again now that I switch back to the older version
 

Michidu

Administrator
Staff member
Messages
613
Likes
427
Points
63
hey ppl, i try on rcon console make ResetPoints but dont work get no reponse :\
i try to ArkShop.ResetPoints but still same

btw grate job with pluguin ;)
Use in game console instead.
i'm not able to get a blueprint list using the ListInvItems. i run it from the command window but it doesn't write to the ark.log file.
Check ArkApi logs. Here - 'ShooterGame\Binaries\Win64\logs'.
I am using mysql workbench, i just can not figure out how to change it. All i see is where it shows the type rather than give the ability to change the type.
Right click on ArkShopPlayers table -> Alter. You will see something like this. Then change kits datatype and click 'Apply'.
1.png



Moreover, there were no changes in kits and they still works fine. Check your BP paths in config.
 

Nnebulosa

New member
Messages
3
Likes
0
Points
1
Is someone able to go through this for me and tell me what I've done wrong? I formatted this based on the config file on github so in theory it's the most utd version of the config file. I've validated the json....but no matter what I do I get
"03/29/19 11:56 [ArkShop][error] [json.exception.type_error.305] cannot use operator[] with null
03/29/19 11:56 [API][warning] (API::pluginManager::LoadAllPlugins) Failed to load plugin - ArkShop
Error code: 1114"

So I've clearly done something wrong...I just can't for the life of me figure out what it is.
 

Attachments

Messages
249
Likes
13
Points
18
Website
steamcommunity.com
Why would you be using data from github when the files are here?

Dload from here and add the missing data from the config file here. Problem solved

BTW... I kinda had the same issue. But I was still using my config I built when months ago.
 
Top