Shop, Currency & Kits

Shop, Currency & Kits 2.8

No permission to download

Dannynolan09

New member
Messages
7
Points
1
If I remember correctly, it worked. What is your config setting?
"General": {
"TimedPointsReward": {
"Enabled": true,
"Interval": 60,
"Groups": {
"Default": {
"Amount": 1
},
"Premiums": {
"Amount": 15

Still gives the points every 5 mins (reloaded the config in ark) the amount of points change just not the intervval
 
Advertisement

Official Game Server Partner

Dannynolan09

New member
Messages
7
Points
1
If I remember correctly, it worked. What is your config setting?
"General": {
"TimedPointsReward": {
"Enabled": true,
"Interval": 60,
"Groups": {
"Default": {
"Amount": 1
},
"Premiums": {
"Amount": 15
}
The amount of points change but the interval dont
 

Pelayori

Active member
Plugin Developer
Donators
Messages
129
Points
28
Hello, i am getting arkshop error 1114, Anyone know what is going on?
Invalid JSON confign Run it through a validator such as https://jsonformatter.curiousconcept.com/

"General": {
"TimedPointsReward": {
"Enabled": true,
"Interval": 60,
"Groups": {
"Default": {
"Amount": 1
},
"Premiums": {
"Amount": 15

Still gives the points every 5 mins (reloaded the config in ark) the amount of points change just not the intervval
I have mine at 15 and it gives every 15 mins. Not sure why that is not right. It might require server reboot however
 

DYLAN1

New member
Messages
7
Points
3
Just posting this here for visibility as I go to sleep - also getting the Error 1114. Explained it a bit more in my post, here.
 

butterflygirl30

New member
Messages
5
Points
1
Just posting this here for visibility as I go to sleep - also getting the Error 1114. Explained it a bit more in my post, here.

I tried using this verification method you suggested, it found one error but im still getting the same problem with the shop, error 1114, and it crashed my server, so had to remove it. I would like to put it back in any suggestions?
 

DYLAN1

New member
Messages
7
Points
3
I tried using this verification method you suggested, it found one error but im still getting the same problem with the shop, error 1114, and it crashed my server, so had to remove it. I would like to put it back in any suggestions?
In order for it to stop crashing my server I just had to do a clean install of the plugin, including the default config without any of must customizations. I have not fixed 1114 myself, but I suggest searching for any missing brackets or missing ' in your config.json in the mean time.
 

Pelayori

Active member
Plugin Developer
Donators
Messages
129
Points
28
I tried using this verification method you suggested, it found one error but im still getting the same problem with the shop, error 1114, and it crashed my server, so had to remove it. I would like to put it back in any suggestions?
Can you share your config?
 

Markfligh

New member
Messages
3
Points
1
Good evening, could someone tell me how I configure the store so that the points work in a cluster? that is, if the players have 2000 on one map and travel to another, they continue to have those same 2000 points, thank you very much in advance
 

michaelhawwk

Member
Messages
43
Points
6
Website
hawkesservers.co.uk
Good evening, could someone tell me how I configure the store so that the points work in a cluster? that is, if the players have 2000 on one map and travel to another, they continue to have those same 2000 points, thank you very much in advance
you need to connect the shop plugin to a MySQL database for cluster points to work
 

michaelhawwk

Member
Messages
43
Points
6
Website
hawkesservers.co.uk
hi i was wondering if anyone can help me with my shop update i have been working on for my server i keep geting

01/23/21 05:56 [ArkShop][error] (d:\programs\ark\plugins\arkshop\arkshop\private\kits.cpp ArkShop::Kits::GetPlayerKitsConfig) Couldn't parse config: [json.exception.parse_error.101] parse error at 1: syntax error - unexpected end of input; expected '[', '{', or a literal

when using kits but Jason checker says it is ok

and my /shop page 2 don't show any more
 

Attachments

Pelayori

Active member
Plugin Developer
Donators
Messages
129
Points
28
hi i was wondering if anyone can help me with my shop update i have been working on for my server i keep geting

01/23/21 05:56 [ArkShop][error] (d:\programs\ark\plugins\arkshop\arkshop\private\kits.cpp ArkShop::Kits::GetPlayerKitsConfig) Couldn't parse config: [json.exception.parse_error.101] parse error at 1: syntax error - unexpected end of input; expected '[', '{', or a literal

when using kits but Jason checker says it is ok

and my /shop page 2 don't show any more
That is not a config.json error. Is a MySQL player kit json error. Check your players for an invalid json entry in the MySQL player kits
 

aaronroth209

New member
Messages
4
Points
1
hello this is my current config and its not putting in resources that are purchased your the buy command..it says it was purchased but then nothing goes into inventory but the dinos work when purchased. how can i fix this
 

Attachments

michaelhawwk

Member
Messages
43
Points
6
Website
hawkesservers.co.uk
hello this is my current config and its not putting in resources that are purchased your the buy command..it says it was purchased but then nothing goes into inventory but the dinos work when purchased. how can i fix this
try changing all the blueprints by taking out the red bit


"Blueprint":
"\"Blueprint'/Game/PrimalEarth/CoreBlueprints/Items/Consumables/PrimalItemConsumable_Honey.PrimalItemConsumable_Honey'\"",


should be like

"Blueprint": "Blueprint'/Game/PrimalEarth/CoreBlueprints/Items/Consumables/PrimalItemConsumable_Honey.PrimalItemConsumable_Honey'",

your one

"Honey": {
"Type": "item",
"Description": "10 Honey",
"MinLevel": 1,
"MaxLevel": 155,
"Price": 100,
"Items": [
{
"Quality": 1,
"Amount": 10,
"Blueprint": "\"Blueprint'/Game/PrimalEarth/CoreBlueprints/Items/Consumables/PrimalItemConsumable_Honey.PrimalItemConsumable_Honey'\"",
"ForceBlueprint": false
}
]
},
my one looks like this


"cem": {
"Description": "Cementing Paste (400)",
"Items": [{
"Amount": 400,
"Blueprint": "Blueprint'/Game/PrimalEarth/CoreBlueprints/Resources/PrimalItemResource_ChitinPaste.PrimalItemResource_ChitinPaste'",
"ForceBlueprint": false,
"Quality": 0.0
}
],
"Price": 150,
"Type": "item"
},

this might fix your problem
 

Pelayori

Active member
Plugin Developer
Donators
Messages
129
Points
28
hello this is my current config and its not putting in resources that are purchased your the buy command..it says it was purchased but then nothing goes into inventory but the dinos work when purchased. how can i fix this
try changing all the blueprints by taking out the red bit


"Blueprint":
"\"Blueprint'/Game/PrimalEarth/CoreBlueprints/Items/Consumables/PrimalItemConsumable_Honey.PrimalItemConsumable_Honey'\"",


should be like

"Blueprint": "Blueprint'/Game/PrimalEarth/CoreBlueprints/Items/Consumables/PrimalItemConsumable_Honey.PrimalItemConsumable_Honey'",

your one

"Honey": {
"Type": "item",
"Description": "10 Honey",
"MinLevel": 1,
"MaxLevel": 155,
"Price": 100,
"Items": [
{
"Quality": 1,
"Amount": 10,
"Blueprint": "\"Blueprint'/Game/PrimalEarth/CoreBlueprints/Items/Consumables/PrimalItemConsumable_Honey.PrimalItemConsumable_Honey'\"",
"ForceBlueprint": false
}
]
},
my one looks like this


"cem": {
"Description": "Cementing Paste (400)",
"Items": [{
"Amount": 400,
"Blueprint": "Blueprint'/Game/PrimalEarth/CoreBlueprints/Resources/PrimalItemResource_ChitinPaste.PrimalItemResource_ChitinPaste'",
"ForceBlueprint": false,
"Quality": 0.0
}
],
"Price": 150,
"Type": "item"
},

this might fix your problem
The problem is what michael said
 

aaronroth209

New member
Messages
4
Points
1
try changing all the blueprints by taking out the red bit


"Blueprint":
"\"Blueprint'/Game/PrimalEarth/CoreBlueprints/Items/Consumables/PrimalItemConsumable_Honey.PrimalItemConsumable_Honey'\"",


should be like

"Blueprint": "Blueprint'/Game/PrimalEarth/CoreBlueprints/Items/Consumables/PrimalItemConsumable_Honey.PrimalItemConsumable_Honey'",

your one

"Honey": {
"Type": "item",
"Description": "10 Honey",
"MinLevel": 1,
"MaxLevel": 155,
"Price": 100,
"Items": [
{
"Quality": 1,
"Amount": 10,
"Blueprint": "\"Blueprint'/Game/PrimalEarth/CoreBlueprints/Items/Consumables/PrimalItemConsumable_Honey.PrimalItemConsumable_Honey'\"",
"ForceBlueprint": false
}
]
},
my one looks like this


"cem": {
"Description": "Cementing Paste (400)",
"Items": [{
"Amount": 400,
"Blueprint": "Blueprint'/Game/PrimalEarth/CoreBlueprints/Resources/PrimalItemResource_ChitinPaste.PrimalItemResource_ChitinPaste'",
"ForceBlueprint": false,
"Quality": 0.0
}
],
"Price": 150,
"Type": "item"
},

this might fix your problem
ty that worked
 

aaronroth209

New member
Messages
4
Points
1
hello having some isuues with trying to add points to players ive used there steam id and also tried using there steam name what is the proper way to add points to there account and what is the correct way to input the command ive tried all these commands

cheat SetPoints steamid 25
admincheat AddPoints steamid 25

and here is my steam id used was a 17 digit number

it says server couldnt add points

update also doesnt allow us to use /trade playername amount to trade points ive tried doing this command /trade ShotGlassParty 25 and doesnt work that is my friends steam name also tried his ingame name also

also another issue has arrised our server crashed and now our points have reset back down to 0

update on points it seems that everyone is sharing points for the server how can i turn this off so everyone has separate points earned
 
Last edited:

Dannynolan09

New member
Messages
7
Points
1
Does anyone know how to add Chibi's to the Shop? iv added them into the config, when i do /buy chibi-allo it says its bought buy isnt in my inv.
```
},
"ShopItems":{
"Chibi-Allo":{
"Type":"item",
"Description":"Chibi-Allosaurus (1x)",
"Price":100,
"Items":[
{
"Quality":0,
"ForceBlueprint":false,
"Amount":1,
"Blueprint":"Blueprint'/Game/PrimalEarth/CoreBlueprints/Skins/Armor/Skin/ChibiDinos/PrimalItemSkin_ChibiDino_Allosaurus.PrimalItemSkin_ChibiDino_Allosaurus'"
```
 
Top