Solved Error code: 1114 - any further logging?

Status
Not open for further replies.

tebex

Member
Plugin Developer
Messages
49
Points
8
Website
www.tebex.io
Hi There,

Trying to get a 'bare-bones' plugin to compile (just to get the basic structure):

#include <windows.h>
#include <API/ARK/Ark.h>


#pragma comment(lib, "lib/ArkApi.lib")

void Load()
{
Log::Get().Init("TebexArk");
Log::GetLog()->info("Hello world!");
}


BOOL APIENTRY DllMain(HMODULE hModule, DWORD ul_reason_for_call, LPVOID lpReserved)
{
switch (ul_reason_for_call)
{
case DLL_PROCESS_ATTACH:
Load();
break;
case DLL_PROCESS_DETACH:
break;
}
return TRUE;
}


At the moment it literally does nothing (just provides the DLL entry point and writes a log message), but when we add the plugin it fails to load with error 1114:

07/20/18 11:18 [API][info] Loaded plugin Permissions V1.2 (Manage permissions groups)
07/20/18 11:18 [API][warning] Failed to load plugin - TebexArk
Error code: 1114


From what I've read I think 1114 normally means a file can't be found, but this doesn't use any additional files, so I'm a little lost! Is there a way to get additional debug messaging to try to pin down the error?
 
Last edited:
Advertisement

Official Game Server Partner

tebex

Member
Plugin Developer
Messages
49
Points
8
Website
www.tebex.io
Ok, so I've pinned it down - if I comment out the Log lines, (so the plugin _literally_ does nothing), then it loads successfully.

Completely at a loss as to why trying to Init the Log is causing it to fail - is there any way to get additional debug information that might give a clue as to why?
 

Michidu

Administrator
Staff member
Messages
640
Points
93
Just in case, do you use the latest lib version? And what VS version?
 
Last edited:

OwnProx

Moderator
Plugin Developer
Messages
715
Points
63
upload your project so i can look over the settings thanks (the full plugin, sln / ect)
 

tebex

Member
Plugin Developer
Messages
49
Points
8
Website
www.tebex.io
Thanks for the responses - did manage to get it sorted in the end (can't remember what the problem was to be honest now!).

Got other issues going on - trying to send multiple HTTP requests in parallel and then check for responses with different callbacks is causing difficulties, but that's more for me to actually research the right way of doing it before asking about it ;-).

Thanks!
 

Michidu

Administrator
Staff member
Messages
640
Points
93
Thanks for the responses - did manage to get it sorted in the end (can't remember what the problem was to be honest now!).

Got other issues going on - trying to send multiple HTTP requests in parallel and then check for responses with different callbacks is causing difficulties, but that's more for me to actually research the right way of doing it before asking about it ;-).

Thanks!
I can look if you post your code.
 
Status
Not open for further replies.
Top